4 mája – Vďaka Eve a Petrovi Potočným- opäť organizujú SK stánok na Springfeste – pômožte im

Zverjeňujeme oznam, ktorý dostali SK rodičia mejlom:

Milí rodičia,

4. mája 2018 sa uskutoční ďalší ročník Springfestu. Ako väčšina z vás vie, je to podujatie, počas ktorého sa škola zmení na veľký jarmok s rôznymi aktivitami pre deti, kultúrnym programom i stánkami s občerstvením. Tieto stánky organizujú jednotlivé jazykové sekcie a posledných niekoľko rokov aj Slováci.

Slovenské deti sa radi zastavia v stánku kde si môžu kúpiť napr. horalky, korbáčiky, pareničky, domáce koláče, nátierky či nápoje ako Vinea, Kofola…

Výťažok z predaja ide škole, ktorá ho rozdeľuje neziskovým organizáciám.

Pod týmto odkazom nájdete dotazník, kde môžete zaznamenať, ako prispejete k organizácii stánku: https://doodle.com/poll/nqrwwp645txaqnng

Okrem materiálnych a finančných príspevkov (zvyčajne v objeme 5 – 20 eur) sme vytvorili aj kolónku pomoc v stánku, keďže nebudeme môcť byť prítomní celý deň. Rovnako nebudeme môcť priviesť všetok tovar zo Slovenska, a preto prosíme tých z vás, ktorí by mohli priviesť aj množstvo prevyšujúce ich príspevok, aby sa nám ozvali. Informácie o tom, kto čím prispeje a kto čo privezie, by sme radi zosumarizovali čo najskôr (do 1. apríla), pretože mnohí z vás pôjdu na sviatky na Slovensko. Preto Vás prosíme, aby ste sa v prípade záujmu zapísali do dotazníka v priebehu tohto týždňa.

Taktiež môžete dať priestor vašim deťom. Ak dáte deťom k dispozícii napr. gumičky, korálky, sadru či prírodné materiály, aby mohli vyrobiť či už prívesky, náramky, rámiky (fantázií sa medze nekladú) a tým prispieť do stánku a potešiť možno mladších rodákov, radi tieto dary zaradíme do predaja.

Finančné príspevky môžete poslať na náš účet, ktorý ste dostali mejlom.

 Vopred všetkým ďakujeme a tešíme sa na Vás a Vaše deti na Springfeste.

V prípade otázok píšte alebo volajte na číslo, ktoré ste dostali mejlom.

Eva Potočná